Børneværelset

Vis som Gitter Liste

33 varer

Faldende orden
pr. side

Plakater til børneværelset
Her hos LivingByVibe finder du de sødeste og sjove plakater til børneværelset. Vi har både plakater til et drengeværelse eller et pigeværelse, du vil finde børneplakater med søde og sjove motiver. Indret børneværelset med de søde plakater, som skaber en tryghed og en dejlig fornemmelse inde i børneværelset. Du kan også finde børneplakater som vil være lærerige for børnene, hvor de kan øve sig med tal, bogstaver eller alfabetet. Med børneplakater skaber du et hyggeligt, og personligt børneværelse. Børneplakater er helt ideel som en barselsgave, babyshower, børnefødselsdag, barnedåb, ellers hvis du bare gerne vil forkæle den lille med en sød gave. Ved at indrette børneværelset med børneplakater er du med til at skabe leg, og fantasi for barnet.


Børneplakater med dyr
Indret dit børneværelse med dyr, vi har både søde og sjove børneplakater med dyr.
Vi har også børneplakater med Bamse & Kylling, Bananer i pyjamas, Lille Per og Kaj & Andrea.


Lærerige børneplakater
Vi har lærerige tal børneplakater, så du sammen med dit barn kan øve tallene 1-10. Vi har også søde alfabet børneplakater, hvor der er et dyr ud fra hvert tal. Fx E = Elefant.


Størrelse på børneplakater
Alle vores børneplakater kan købes i A3 (30x40cm) og 50x70 cm.


Rammer
Til alle vores børneplakater kan du tilkøbe billedramme. Alle vores billedrammer er lavet af massiv egetræ. Vores egetræs rammer fås i farverne sort, hvid og egetræ.