Spejle

Spejle
Vis som Gitter Liste

Varer 1-60 af 68

Faldende orden
Side
pr. side

Se vores store udvalg af spejle.


Hos LivingByVibe vil du finde spejle i mange forskellige størrelser, eller forme.
Vi har både runde, ovale og firkantede spejle. Se f.eks. vores populære Trapani spejl, eller Jersey spejl, de passer til alle typer indretning. De har et moderne design, og giver en rigtig god dybde i rummet. Trapani spejlet findes i 2 størrelser, og har den moderne lædersnor, som du kan hænge spejlet i. Jersey spejlet findes i 2 farver, sort og messing. Du kan få spejlet i 40, 60, 80 og 100 cm i omkredsen.

Pynt boligen med spejle.
Hvorfor er det vigtigt at pynte hjemmet med spejle? Spejle kan du bruge i alle rum, de giver rummet en god dybde, og får rummet til at virke større. Et rigtig godt tip hvis du bor i en mindre lejlighed, så rummene føles større. Et spejl vil også gøre at rummet føles lysere og større. Spejle giver dig også hurtigt mulighed for at tjekke om alt sidder som det skal, når du hurtigt skal ud af døren.

Hos LivingByVibe finder du meget stilrene og klassiske spejle, der vil pynte i alle typer rum. Spejle er ikke kun funktionel, det giver også en masse til indretningen. Har du en tom væg der skal fyldes ud, så er et nyt spejl en god løsning.