Konfirmation

Vis som Gitter Liste

39 varer

Faldende orden
pr. side

Konfirmation er et af de helt store oplevelser for et ungt menneske. Det er den dag hvor vi fejre overgangen fra barn til voksen. Gør dagen helt speciel med en flot borddækning. Borddækning til en konfirmation er en mindre ting, men er med til at fuldende den smukke dag for konfirmanden. Vi hos LivingByVibe har et stort udvalg af alt hvad du skal bruge til din konfirmations borddækning. Er du i tvivl eller har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os, vi står klar med gode råd og vejledning til din konfirmations borddækning.


Duge til konfirmation
Vi hos LivingByVibe har et stort udvalg af bordduge til konfirmation. Vores mest solgte borddug er vores Dunicel Rulledug, som er en stofligende dug og sikre at du har en dug der holder hele festen.
Husk at bruge en dug af god kvalitet, da gæsterne sidder længe ved bordet.


Servietter til konfirmation
Nu skal du til at vælge servietter til din konfirmations borddækning, og selvom servietter er en lille ting ved konfirmation, er serivetterne med til at sætte prikken over i’et. Sørg for at farven i dine servietter og borddug er den røde tråd i din borddækning, så du skaber en sammenhæng i din borddækning. Vi har et stort udvalg af ensfarvet og mønstrede servietter, og hvis du skal lave servietfoldninger skal du minimum bruge en stofligende serviet. Så du er sikker på at servietfoldningen ikke falder sammen.


Bordløber til konfirmation
Når du vælger bordløberen til din konfirmations borddækning, kan du gå to veje. Enten at den skal matche til de andre farver i din borddækning, eller om du går mere over i vores natur jute bordløbere, som lige bryder borddækningen og giver et naturligt flot spil i borddækningen.


Bordkort til konfirmation
Når du som gæst kommer til konfirmation, er det altid spændende hvem man skal sidde omkring, og dermed skal have hyggelige samtaler med. Vi hos LivingByVibe har et stort udvalg af bordkort, hvor du enten køber bordkort du selv skal skrive navnet på, eller vores personlige bordkort i træ, hvor navnet er indgraveret eller formet efter navnet. Er du mere den kreative person, kan man også selv lave sine bordkort.
Mangler du bånd til at binde dine bordkort, har vi konfirmations bånd, hvor der står ”Årets konfirmand”, og den konfirmand i fejre, er selvfølgelig årets konfirmand.


Mangler du inspiration til borddækning, så tag et kig i vores inspirationsgalleri.
Så du muligvis bliver inspireret af nogle farver, detaljer osv, så du kan gå i gang med at sammensætte din egen personlige konfirmations borddækning. Husk vi hos LivingByVibe står altid klar via telefon og mail til at hjælpe dig i gennem, så du får den helt rette borddækning til jeres konfirmation.