Chaiselong sofaer

Chaiselong sofaer
Vis som Gitter Liste

28 varer

Faldende orden
pr. side

Her finder du vores udvalg af chaiselong sofaer.
En chaiselong sofa er helt perfekt til alle boliger, hvor du får god siddeplads samt mulighed for at slappe helt af. En chaiselong sofa er både et praktisk møbel, og en stor del af din indretning i stuen. Det er i sofaen du smider benene op og slapper helt af, samt du kan samle hele familien omkring sofaen til hygge.

Gode råd inden køb af chaiselong sofa

Når du køber ny chaiselong sofa er det vigtigt at du får målt din stue rigtigt op, så du er sikker på der er plads til den sofa du ønsker.
En chaiselong sofa er en stor del af indretningen i stuen, så det er vigtigt du tænker over hvilken farve, der passer ind i din indretning.

Hvilken vej skal din chaiselong vende?
Det er ikke alle vores chaiselongsofaer der er vendbar. På alle vores chaiselong sofaer der ikke er vendbare, har du altid mulighed for at få en chaiselong sofa der er højre- eller venstrevendt. Hvis du står og kigger på sofaen eller på billedet af sofaen, og chaiselongen er til venstre, så er sofaen venstrevendt.

Chaiselong sofa i velour
Ønsker du at være lidt mere vovet i din indretning, så er en chaiselong sofa i velour et rigtig godt valg.
Den giver masser af liv, og et meget moderne udtryk i din indretning. Det bløde velour stof giver en behagelig, og blød fornemmelse når du slapper af i sofaen.
Er du bange for om en chaiselong sofa i velour er svær at holde pæne, så er svaret ”nej, de er nemme at holde pæne”.
Brug en let fugtig klud til at rengør din velour sofa.

Chaiselong sofa i stof
Er du mere til den klassiske stilsikre chaiselong sofa, så er stof det helt rigtige valg for dig.
Her får du en sofa i slidstærkt stof, og god siddekomfort. Så du er sikker på en god fornemmelse, når du ligger dig for at slappe af i din nye sofa.

Vi hos LivingByVibe elsker at hjælpe dig, med at finde den helt rette sofa til dit behov.