Spiseborde

Spiseborde
Vis som Gitter Liste

20 varer

Faldende orden
pr. side

Her finder du vores udvalg af spiseborde.
Et spisebord er mere end, bare et sted du sidder og spiser. Spisebordet er familiens samlepunkt, hvor i sidder og spiser sammen, hygger, spiller brætspil eller laver lektier med børnene. Her vil du finde forskellige typer af spiseborde, og sikkert et spisebord der passer til dine behov.


Vi bruger rigtigt meget tid ved spisebordet, så sørg for at spisebordet passer til alle dine behov.


Hvilken farve skal spisebordet have?
Det er vigtigt at du vælger den rigtige farve på spisebordet, så den passer til din indretning. Et spisebord er meget dominerede i din indretning, da det er et stort møbel. Så skal spisebordet være hvid, sort, natur eller en helt anden farve, er vigtigt at få styr på inden du køber et nyt spisebord.


Hvor skal jeg placere mit spisebord?
Vi mener at spisebordet er en stor del af hverdagen, så vi vil anbefale at placere spisebordet centralt i rummet. Det er ved spisebordet vi samles, for at have familie hygge, spise middage, holde fødselsdage osv. Så derfor mener vi at spisebordet skal have en central placering i din indretning, og med god plads ved spisebordet.


Formen på spisebordet
De fleste vælger et firkantet spisebord, det er også nemmest at overskue med antal siddepladser. Men har du en mindre lejlighed eller gerne vil spare plads, så er et rundt spisebord det oplagte valg. Fordelen ved et rundt spisebord, er også at man kan se og snakke med alle ved bordet. Men det er vigtigt at få målt op der, hvor du skal have spisebordet stående, så du er sikker på at der er plads nok.


Størrelsen på dit spisebord
Vi har både spiseborde til mindre lejligheder, og almindelige størrelser på spiseborde.
Det vigtigste inden køb af nyt spisebord, er at få målt rummet op. Så du ved hvor stort spisebordet kan være. Sørg for at have god plads ved spisebordet, så du nemt kan komme ind og ud fra bordet.


Vi hos LivingByVibe er helt vilde med vores smukke mørke egetræ spiseborde, som du kan få i flere forskellige størrelse, og der kan tilkøbes tillægsplader.
Tillægspladerne er dog i sort så det kræver en flot rulledug over bordet, når du invitere gæster og i skal have ekstra plads bed spisebordet.