Sofaborde & tv Borde

Sofaborde & tv Borde
Vis som Gitter Liste

29 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

29 varer

pr. side
Faldende orden

Se vores udvalg af sofaborde og tv-borde
Et sofabord er must til hygge i sofaen, hvor du kan have en lækker kop kaffe, snacks osv. Stående på sofabordet.
Hvilket sofabord skal jeg vælge?
Hos LivingByVibe kan du finde sofaborde i forskellige former og materialer. Det er vigtigt du finder ud af hvad, der passer ind i dit hjem. Har du lyst til et mere robust sofabord, vil vi anbefale Toulon sofabordet. Toulon sofabordet har en robust og kraftig bordplade, hvor du sikkert kan have dine snack stående. Ønsker du mere et let udtryk, kunne det f.eks. være Venezia sofabordet. Venezia er et rundt sofabord, med et elegant og moderne udtryk.
Det flotte Venezia sofabord fås i sort og messing, og 2 forskellige størrelser, som du sagtens kan matche sammen.
Hvis du tidligere har haft et rundt sofabord, kunne du overveje et kvadratisk sofabord.
Der er mange muligheder med et sofabord, så det afhænger af din egen stil.
Valg af størrelsen på sofabord - Praktisk eller pynt?
Ønsker du at dit sofabord skal være mere praktisk, skal du vælge et større sofabord. Så du har plads til at have pynte ting stående, samt du har plads til at have diverse snacks på sofabordet.
Hvis du vil bruge dit sofabord kun til at have pynte ting, måske en lille kop kaffe. Så kan du vælge et mindre sofabord. Husk at få målt op der hvor sofabordet skal stå, så du er sikker på at der er god plads til sofabordet.
Tv-Bord med opbevaring
Vi har et flot klassisk tv-bord, med plads til opbevaring. Vi taler om Copenhagen Tv-bord, som du kan få i 2 farver. Det gode ved opbevaring i dit tv-bord, er at du kan gemme diverse spil, lys, servietter osv.