Spisebordsstole

Spisebordsstole
Vi hos LivingByVibe mener at spisebordsstole er en af de vigtigste møbler i hjemmet.
Det er vigtigt at du føler dig godt tilpas i spisebordsstolen, da man tilbringer mange timer i dem.
Især hvis i tit har gæster, og man sidder ved bordet i mange timer. Så ønsker du at komforten skal være i top, vil vi anbefale Harbo spisebordsstolen. Det er en spisebordsstole med virkelig god komfort og med armlæn. I spisebordsstole er der et rigtig stort udvalg, i mange forskellige materialer, farver og størrelser. Så det er bare at finde ud af, hvad der passer ind hjemme ved dig.


Hvad skal jeg gøre inden jeg køber nye spisebordsstole?
Sørg for at få målt op, så du er sikker på at dine nye spisebordsstole ikke er for lave eller for høje til dit spisebord. Når du har fundet den rette højde, kan du under alle vores spisebordsstole se hvad siddehøjden er på spisebordsstolen.


Hvilket materiale skal jeg vælge?
Find ud af om du skal bruge nogle spiseborsstole, der er nemme at holde rene og nemt kan tørres af med en let fugtig klud. Det kunne f.eks. spisebordsstole i læder, træ, velour eller mørkt stof. Spisebordsstole i lysere stof kan være svære at holde rene, hvis i er en børnefamilie og der tit bliver spildt mad på stolen.


Hvilken farve skal jeg vælge?
Det er selvfølgelig vigtigt at spisebordsstolen passer til spisebordet, men sørg også for at det passer til resten af dit hjem. Det skaber en god sammenhæng i din indretning, at farverne passer sammen. Tør du at gå med en farve på spisebordsstolene, så kan du virkelig give din indretning et frisk og moderne udtryk. Er du mere til det klassiske udtryk er træ, sort og grå et godt valg, det giver et mere afdæmpet udtryk, hvis du heller vil have farve på andre møbler eller pynte ting i indretningen.