Lænestole

Lænestole
Vis som Gitter Liste

12 varer

Faldende orden
pr. side

Se vores store udvalg af lænestole til en fast lav pris.
Hvor skal min lænestol stå?
Ønsker du at skabe den bedste plads i stuen, så er det en lænestol du skal have.
Her kan du sidde helt alene og læne dig tilbage og slappe helt af, mens du nyder en god bog og kop kaffe.
Du kan placere lænestolen lige hvor det passer dig, om den skal være en ekstra siddeplads ved sofaen, eller om du vil lave et hygge hjørne. '


Hvilken lænestol skal jeg vælge?.
Vi har lænestole i mange forskellige farver, og designs. Så der er god chance for at finde en lænestol, der passer ind i din indretning. Vores mest populære lænestol er Campo, det er en rigtig bamsestol, med øreklapper og rigtig høj siddekomfort. Lænestolen findes på i stof og velour, du kan også få lænestolen i mange forskellige farver. Skal du vælge din nye lænestol i stof eller velour? Er du mere til en klassisk lænestol, så er det nok mere en lænestol i stof du skal vælge. Er du mere modig i din indretning, så er en lænestol i velour et godt valg. En lænestol i velour er utrolig blød og behagelig at sidde i, og nem at holde ren med en let fugtig klud. Til mange af vores lænestole er det muligt at tilkøbe en puf, så du rigtigt kan smække benene op. Ønsker du at give din lænestol et nyt pift, så pynt lænestolen med et flot tæppe og en flot pude.
Vi hos LivingByVibe mener at en lænestol er et must have i stuen, fordi du sidder dejligt i en lænestol, og det giver en ekstra siddeplads.